Home / Történetünk

Történetünk

Sapka készítő családi vállalkozás vagyunk. Női, férfi sapkákat készítünk, mi már az 5. generáció vagyunk, már az Üknagyapánk is sapka készítő volt. Budapesten és Debrecenben van üzletünk.
A sapkákat kis szériában gyártjuk, magas minőségű gyapjúból, pamutból vagy akár bőrből. A tradicionális sapkákon túl, mint például kancellár sapka, barett sapka, hajós sapka, magisztrális vagy katonai sapka, modern divat sapkákat is készítünk. A legújabb trendeket figyelembe véve, ezeket a fazonokat is aprólékosan kidolgozva nagy örömmel tervezzük Nektek. A sapkáink a családnevünket, a “Kotrás” nevet viselik.

Saját készítésű sapkáink mellett, több nagy sapka-kalap-sál márkát importálunk. Gondosan válogatjuk össze minden évben a téli és a nyári kollekciót is. Fontosnak tartjuk, hogy összeillő szetteket tudjunk Nektek kínálni. Ezt figyelembe véve rendeljük a kollekciót. Mindegyik külföldi gyártó, a szakmában elismert, magas minőségű termékeket kínáló cég. Fontosnak tartjuk a szép formák, divatos fazonok mellett az anyag összetételt és a fenntartható gazdaságot.

Látogassatok el hozzánk, vagy rendeljétek házhoz termékeinket. A gls-el néhány napon belül az otthonodba szállítjuk a kiszemelt fejfedőt vagy kiegészítőt.