Barett sapka kalap üzlet Budapesten és Debrecenben!

Női, férfi sapkák, kalapok készítése, forgalmazása.

Minden egy kalap alatt…

Nálunk a Barettnél a baba sapkától a női kalapon át a cilinderig mindent megtalálsz, hisz a Kotrás család immár 5. generáció óta készít és forgalmaz női, férfi és gyerek sapkákat, kalapokat.

Miből készül leendő sapkád és kalapod…

A női, férfi és gyermek sapkákat gyapjúszövetből, bőrből, műbőrből, irhából, műirhából, kordbársonyból, vászonból készítjük. A készítésnél mindig figyelembe vesszük az új technológiát, új anyagokat és a divatot, azonban nem felejtjük el a régen bevált módszereket sem. A modern sapkákon és kalapokon kívül, egyen- és munkaruházati sapkákat is készítünk méret után, egyedi lógóval, emblémával, feliratozással hímezve vagy szitázással. A klasszikus vonal generációk óta változatlan.

A kancellár sapka, a barett sapka, a tengerész sapka és a sport sapka a mi ajánlatunkban nagy szerepet játszanak. Sajátkészítésű termékeink mellett évek óta foglalkozunk nyúlszőr, gyapjú és szalma kalapok, kötött sapkák, sálak, kendők, kesztyűk importálásával Németországból, Olaszországból és Csehországból, választékunk bővítése céljából.

Nálunk biztos, hogy mindenki megtalálja a stílusához, arcformájához, egyéniségéhez illő sapkát vagy kalapot, melyhez óriási választékban kínálunk gyapjú és akril sálakat, bőr és kötött kesztyűket is, hogy a tökéletes öltözék teljes legyen, hisz a kiegészítők összhangja fontos az egyéniséged kifejezéséhez.

Ha a túl nagy választékunkból nem tudsz dönteni…

Ha szeretnéd leendő sapkád és kalapod felpróbálni, mielőtt döntenél, keress fel minket – Debrecenben 2 üzletünkben is próbálhatsz kedvedre (Csapó u 18. és a Vár u. 2.) vagy Budapesten (Pozsonyi út 54.).

Viszonteladóknak…

Üzleteinkben nagykereskedést is működtetünk, az általunk készített sapkákat és saját import kalapjainkat is kínáljuk kereskedő partnereinknek, viszonteladóinknak.