Home / Barett sapka kalap / Olymp 2022/23 ősz/tél férfi ing kollekció

Olymp 2022/23 ősz/tél férfi ing kollekció

OLYMP ing

Szeretettel várunk Titeket az új 2022-es őszi/téli hosszú ujjú Olymp kollekcióval a debreceni üzletünkben! Mintás, egyszínű, klasszikus és karcsúsított, alkalmi és extra hosszú ujjú ingek is elérhetőek!

Az OLYMP 1951-es alapítása óta Európa egyik legdinamikusabban fejlődő férfidivat márkájává vált. A márkát elsősorban azok a férfiak választják, akik fontosnak tartják a kimagasló megjelenésű és minőségű öltözetet. Aki egyszer már viselt egy Olympot, többet nem akar majd mást hordani. Tapasztalatból írom és ajánlom. Az Olymp nem csak nekünk férfiaknak vonzó viselet de a vasalástól menekülő hölgyek is szeretni fogják.

Marketing felmérések során az OLYMP páratlan sikerrel szerepel. A márka többek között az alábbi kategóriákban végzett az első helyen:

  • a legvonzóbb üzleti ing sorozat
  • a legjobb vasalásmentes ing sorozat
  • a legjobb minőségű anyag és kivitelezés
  • a legjobban illeszkedő fazon

A Luxor jelölésű ingek az OLYMP márka vasalásmentes termékei. Mossuk, szárítjuk, viseljük és egész nap gyűrődés mentes marad. A Comfort fit (bővebb szabás) és modern fit (enyén karcsúsított szabás).
A Level Five- Body fit jelölésű ingek a karcsú, divatorientált Uraknak készültek, vasaláskönnyített, enyhén rugalmas anyag, karcsúsított fazon.
A Tendenz-Regular Fit ingek a klasszikus vonalat képviselik.

Mindegyik fazon alapanyaga légáteresztő, bőrbarát, és megfelel az Öko-Tex 100 szabványnak is.

Az ingeken kívül forgalmazunk Olymp pólókat, pulóvereket és nyakkendőket.

A Barettnél a hosszú ujjú ingek egész évben kaphatók, míg a rövid ujjú ingek tavasztól nyárig a készlet erejéig elérhetőek. Kínálatunkban megtalálja az alkalmi mandzsettás, laza kockás, elegáns csíkos ingeket is. Gondoltunk a magas Urakra is az extra hosszú ujjhosszal készült ingekkel.

Az OLYMP 2022 ősz/tél kollekció már kapható üzletünkben!!
Címünk: Barett divat üzlet, 4024 Debrecen Csapó u. 18

Hívj minket nyugodtan, ha bármilyen kérdésed van, szívesen állunk rendelkezésedre:

Segítünk… 0652-315893 (nyitva tartási időben)

Méret egyeztetés után a budapesti üzletünkben is megtekinthetőek az ingek.