Kangol tavaszi/nyári sapkák, kalapok

Megérkezett az új tavaszi/nyári Kangol sapka-kalap kollekció. Szuper menő nyári Kangol sapkák érkeztek! Van fahéj barna, zöld,  piros, sötétkék, royalkék és természetesen az örök klasszikusok, bézs, fekete és fehér. Mind-mind nyári kellemes vékony, hűsítő anyagból, többféle fazonban. Megtalálható az 504-es szélesebb fazon és a keskeny, mély 507-es változat is.

Másik nagy tavaszi/nyári kedvenc a Kangol Bamboo anyag, ebből 507-es sapkák és pork pie kalapok érkeztek,  melyek a nagy hőségben, nem csak vagányak, de praktikusak is, miközben megvédi fejünket a Nap káros sugaraitól és a leégéstől, szellőznek is.

A sportosabb fazon kedvelőinek érkeztek nyári pamut baseball sapkák különböző színekben.

Idén is hódítanak a Bucket hatek, melyek több színben elérhetőek.

Olymp 2022/23 ősz/tél férfi ing kollekció

OLYMP ing

Szeretettel várunk Titeket az új 2022-es őszi/téli hosszú ujjú Olymp kollekcióval a debreceni üzletünkben! Mintás, egyszínű, klasszikus és karcsúsított, alkalmi és extra hosszú ujjú ingek is elérhetőek! Az OLYMP 1951-es alapítása óta Európa egyik legdinamikusabban fejlődő férfidivat márkájává vált. A márkát elsősorban azok a férfiak választják, akik fontosnak tartják a kimagasló megjelenésű és minőségű öltözetet….

Kangol ősz/tél új sapka/kalap kollekció

Megérkezett az ősz/tél Kangol sapka/kalap kollekció a Barettbe! Megtalálható az 504-es szélesebb fazon és a keskeny, mély 507-es változat is. Vannak a klasszikus egyszínű gyapjú sapkák és érkeztek színes, mintás modellek is. Másik nagy kedvenc a Kangol pork pie kalap,  kicsi pörge karimájával, pitére emlékeztető tetejével igazán ütős és keresett kalap fazon. Nem csak kényelmes,…

Minden Stetson termékhez ajándék!

Vásárolj most Stetson kalapot és meglepünk egy eredeti Stetson whiskey-s pohárral! A Stetson márka idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját, így különleges akciót hirdetünk! A kiváló minőségű Stetson kalapok mellé most ingyen poharat küldünk! Ehhez csak annyit kell tenned, hogy kosárba teszed a Neked tetsző Stetson terméket, majd a Kosár megtekintése oldalon kéred az ingyenes ajándékodat! Ennyire egyszerű!...
1 2