Home / Barett sapka kalap / Betmar nyári kalapok a Barettnél

Betmar nyári kalapok a Barettnél

A Betmar története 1933- ig, a nagy gazdasági világválság végéig vezet vissza. A kalapipar a nehéz gazdasági helyzet ellenére virágzott. A Betmarnak szüksége volt egy biztos hátterű erős gyártóra, így egyesült az 1911 óta működő nagy, klasszikus, régi vágású fazonokat készítő sapkagyártóval. A gyorsan fejlődő kalapgyártó cég a nevét a cég első dizájnere, Betty Marks után kapta. Alig 6 hónap alatt a Betmar beférkőzött termékeivel az ország kulcsfontosságú divatcégeihez. Mára a Betmar már 15 országban kínálja szebbnél szebb, tökéletesen kidolgozott, ízléses női sapkáit, kalapjait.
Magyarországon egyedüli Partnerként forgalmazzuk a kalap és sapka csodákat.
Minden egyes darab magért beszél, szavak nélkül is látjuk a finoman kidolgozott részleteket, ha pedig felpróbáljuk őket, többé nem akarjuk letenni. Legyen szó alkalmi kalapról, strandkalapról, vagy vászonsapkáról, mind jó érzékkel eltalált fazonok. Nem csak kényelmesek, de legújabb 2015-ös divat szerintiek.

Az Uv+ védelemmel ellátott kalapok a csinos fazonon túl az egészségünket is megvédik a káros napsugarak ellen. Női fejfedőkből egyedi ez a funkciójuk! Az Uv+ védelem az erős napsugárzástól sem kopik ki, mivel nem a felület van Uv védővel impregnálva, hanem az egész anyagot ezzel kezelték még készítés előtt.

Üzleteinkben és a webshopban is megtalálod az idei, 2015 nyári Betmar kollekciót, korlátozott darabszámban.

Kedves vásárlóink!

Budapesti üzletünk február 23-tól március 19-ig felújítás miatt ZÁRVA tart! Március 20-tól megújult környezetben várunk mindenkit szeretettel!

A debreceni boltunk nyitva tartását és a webáruházunk működését ez nem befolyásolja!